Wie is Liana de Ruiter?

Liana de Ruiter is geboren en getogen in Breda. Als echtscheidingsbemiddelaar en mediator heeft zij al vele cliënten uit Breda en omgeving begeleid bij echtscheiding. Haar cliënten omschrijven haar als deskundig, betrokken, onpartijdig en altijd eerlijk en oprecht. Lees hier het verhaal van Liana.

Ervaringsdeskundige

“Ik woon in Breda, ben moeder van een prachtige dochter van 30 en het trotse bazinnetje van een hond en een kat. Ik ben ook ooit gescheiden en woon inmiddels alweer 21 jaar gelukkig samen met mijn partner Olav. Als ervaringsdeskundige weet ik dat je bij een scheiding een moeilijke periode doormaakt. Door mijn kennis en eigen ervaring kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten. Ik heb begrip voor hun situatie en alles wat daarbij komt kijken.”

Breda en omgeving

Liana_de Ruiter mediaton Breda“Ik trek er graag op uit met mijn dochter, Olav en vrienden en familie. Gezellig samen wat drinken of uit eten gaan. Daarnaast vind ik het ook leuk om een flinke wandeling te maken. Al een aantal jaar ben ik van de partij bij de vierdaagse van Nijmegen. Wij wonen in een prachtige streek. Door de gezelligheid, de gemoedelijke sfeer en de mooie omgeving is het meer dan aangenaam vertoeven in onze regio.”

 

Huisvesting en financiën

“Voordat ik als echtscheidingsbemiddelaar en mediator aan de slag ging, was ik werkzaam in de makelaardij en financiële dienstverlening. Mijn kennis en ervaring op het gebied van huisvesting en financiën komen in mijn huidige baan meer dan goed pas. Een huis en een inkomen vormen immers de basis van iemands bestaan. Door mijn kennis en het netwerk dat ik in deze branches heb opgebouwd in Breda en omgeving, merk ik dat ik cliënten goed op weg kan helpen. Bijvoorbeeld door ze met de juiste mensen in contact te brengen.”

Mensen verder helpen

Liana_de Ruiter scheidingsbemiddelaar en mediatior Breda

“Ik heb Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation opgericht, omdat ik het fijn vind om mensen verder te helpen. Een echtscheiding brengt naast alle praktische zaken ook emoties met zich mee. Als ervarings-deskundige weet ik wat er allemaal op je afkomt en wat een scheiding teweeg kan brengen. Daardoor kan ik als scheidingsbemiddelaar heel veel voor mensen betekenen. Door begrip te tonen en ze op weg te helpen naar een nieuw leven apart van elkaar. Als ik op social media een foto zie van cliënten die samen met hun kinderen Sinterklaas vieren, dan weet ik dat ik het goed heb gedaan.
Dit soort momenten geven mij heel veel voldoening. Professionele inzet met een warm gevoel, dat is de insteek.”

Beluister hier het radio-interview