Over het bedrijf

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de scheiding op een respectvolle wijze in goed overleg samen te regelen. Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation helpt u op begripvolle wijze de juiste beslissingen te nemen door overzicht en inzicht in alle zaken te creëren die geregeld moeten worden. Onpartijdig, deskundig, betrokken en altijd oprecht.

MfN-registermediator

Liana is een MfN-registermediator en aanvullend opgeleid als familiemediator. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil, zie brochure van de MfN :  Folder MFN _digitaal. Dit betekent dat u onder bepaalde voorwaarden de kosten van mediation vergoed kunt krijgen bij uw rechtsbijstands-verzekering. Ook kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Liana verzorgt deze aanvraag graag voor u. Door de samenwerking aan te gaan met Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation bent u verzekerd van kwaliteit en kiest u voor een deskundige partner.

Waarom Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation?

  • U en uw (ex-)partner beslissen zelf over wat er wel of niet gebeurt. Bij een traditionele scheiding bepaalt de rechter wat wel of niet mag na de scheiding. Hierdoor kunnen echter weer nieuwe problemen ontstaan.
    Met Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation staat u beiden achter het besluit.
  • Liana zorgt er samen met u voor dat u met elkaar in gesprek blijft. Een goede onderlinge communicatie is naar de toekomst toe erg belangrijk, met name als er kinderen bij betrokken zijn. Daardoor verloopt het proces doorgaans voorspoediger. U kunt daardoor de situatie sneller achter u laten en verder gaan met het opbouwen van een nieuw leven.
  • U heeft één contactpersoon. Daardoor zijn de kosten bijna altijd lager als bij een traditionele scheiding waar twee advocaten bij betrokken zijn.
  • Liana kenmerkt zich als iemand waarmee u op een laagdrempelige wijze contact kunt leggen.
  • U kiest voor een deskundige en onpartijdige partner.
  • Liana beschikt over een groot netwerk van specialisten in Breda en omgeving.
  • Liana is MfN-register- en familiemediator. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en kunt u onder bepaalde voorwaarden de kosten vergoed krijgen.

Scheidingsbemiddeling

Liana_de Ruiter scheidingsbemiddelaar BredaLiana: “Een echtscheiding is vaak een moeilijke periode in iemands leven. Naast de emotionele kant zijn er ook nog vele financiële en praktische zaken die geregeld moeten worden. Zo begeleid ik u stap voor stap met het verdelen van de bezittingen, het opzetten van een ouderschapsplan, het opnieuw organiseren van de financiën, het zoeken naar een nieuwe woning, het opstellen van het echtscheidingsconvenant, etc., zodat u exact weet waar u aan toe bent, zowel voor nu als in de toekomst. Een scheidingsbemiddeling neemt gemiddeld 3 á 4 maanden in beslag. Daarbij is altijd ruimte voor emotie, in elke fase van het traject.”

Contact scheidingsbemiddeling

Wilt u vrijblijvend kennismaken met Liana de Ruiter? Bel dan naar 076-3020017 of stuur een e-mail naar mail@lianaderuiter.nl. Liana helpt u graag verder!