Wat kost het?

Wat kost scheidingsbemiddeling? De kosten van scheidingsbemiddeling zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld of er wel of geen kinderen in het spel zijn. Of u zelfstandig ondernemer bent of in loondienst. En ook wel of niet gehuwd zijn heeft effect op de kosten. Liana informeert u na een eerste kennismakingsgesprek graag over de kosten, passend bij uw situatie.

Kennismakingsgesprek

Liana: “Tijdens een kennismakingsgesprek krijg ik een beter beeld van u en uw situatie. Na dit gesprek weet ik wat er nodig is om u goed te kunnen begeleiden en informeer ik u over de daarbij behorende kosten. Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik zijn de basis voor een succesvolle scheidingsbemiddeling. Daarom vind ik het erg belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken. Voor een eerste kennismaking bereken ik geen kosten. U bent meer dan welkom op mijn kantoor in Breda!”

Vast tarief

Kosten scheidingsbemiddeling Breda “Het moet vooral betaalbaar zijn en blijven, de kosten moeten binnen de perken blijven. Dus werk ik bij voorkeur  met een vast tarief voor het hele traject. Dat is inclusief BTW, kosten voor het indienen van het verzoekschrift en griffie-rechten. Griffierechten zijn de kosten die u moet betalen voor het starten van een procedure bij de rechter. Met een vast tarief weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. En dat geeft een gerust gevoel.”

Wat kost scheidingsbemiddeling?

Liana is een MfN-registermediator en aanvullend opgeleid als familiemediator. Dit betekent dat u onder bepaalde voorwaarden de kosten van mediation vergoed kunt krijgen bij uw rechtsbijstandsverzekering. Ook kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Liana verzorgt deze aanvraag graag voor u.

digitaal_bordje_hightrust

Kosten scheidingsbemiddeling

Wilt u meer weten over de kosten van scheidingsbemiddeling? Neem dan contact op met Liana de Ruiter via 076-3020017 of stuur een e-mail naar mail@lianaderuiter.nl.