Scheiden in Geertruidenberg, kan dit (goed ) gebeuren voor een dubbeltje?

Scheiden in Geertruidenberg voor een dubbeltje

Swww.lianaderuiter.nl scheiden in Geertruidenbergcheiden in Geertuidenberg voor een dubbeltje, goedkoop scheiden, snel scheiden. Scheiden en zo min mogelijk alimentatie betalen. Ja, zelfs grátis scheiden. Op internet zie je het allemaal voorbij komen. Goedkoop en snel gaat totaal voorbij aan de emotie. Dit terwijl een scheiding een van de meest ingrijpende gebeurtenissen is in iemands leven. Het is niet alleen een af te wikkelen lijstje met praktische en zakelijke onderwerpen. Emoties spelen ook een rol, altijd.

Internetscheiding

Tevens is het zo dat ik laatst van een advocaat uit Geertruidenberg ook hoorde dat zij op de rechtbank stapels internetscheidingen binnenkrijgen waarvan zij veel echtparen later weer met een advocaat terugzien, omdat een van de beide partners het dan toch niet goed begrepen heeft waar hij of zij zo snel mee instemde. Als u dan achteraf spijt heeft, zijn de mogelijkheden erg beperkt om zo’n uitspraak te herzien. Laatst heeft het Gerechtshof een aan een aanbieder van internetscheidingen verbonden mediator teruggefloten, omdat zij onvoldoende informatie aan hun cliënten hadden gegeven. Hier had maar één gesprek met de mediator plaatsgevonden. Dat is natuurlijk volstrekt onvoldoende om mensen goede keuzes te laten maken. (Zie hier:http://www.advocatie.nl/gerechtshof-online-advocaat-en-mediator-verzaakten-informatieplicht). U kunt zich dan ook indenken dat dit echtpaar, die ooit voor een snelle en goedkope online scheiding kozen, alsnog langdurig hebben moeten procederen, met alle kosten en stress vandien.

Koopjesjacht

Dat de Nederlandse taal een aantal gezegden kent, die sterk samenhangen met onze liefde voor de koopjesjacht, is niet voor niets. Maar in een paar daarvan is ook een andere boodschap verstopt. Denk maar aan ‘Goedkoop is duurkoop’, of ‘Je kunt geen twee ruggen uit één varken snijden’. Wie voor het dubbeltje op de eerste rang gaat, kan beter het volgende boodschappenlijstje meenemen:

– Vraag of alle gesprekken in het tarief zitten.
– Is de prijs voor u beiden (en niet per persoon)?
– Komen er verplichte, apart af te nemen ‘modules’ bij? Denk bijvoorbeeld aan kosten voor het opmaken van een ouderschapsplan.
– Bedenk vooraf of u met de dienstverlening nog andere partijen nodig heeft (lees: kosten moet maken).
– Is de rechtbankprocedure in het bedrag inbegrepen, of betaalt u daarvoor apart alsnog een advocaat of griffierecht?

Scheiden Geertruidenberg

Kiest u voor een bemiddelingstraject door mij, dan zijn bovengenoemde zaken inbegrepen. Inclusief 4 tot 6 gesprekken, omdat ik het erg belangrijk vind dat u in goed overleg met elkaar tot afspraken komt die over een paar jaar ook nog bij u passen. Samen overleggen bij mij aan tafel zie ik daarom als zeer noodzakelijk.
En daarmee is alle waarde naar zijn geld. Check ook eens uw rechtsbijstandsverzekering. Vaak wordt het mediationtraject bij een MfN mediator geheel of gedeeltelijk vergoed. Onder bepaalde voorwaarden kunt u wellicht ook nog in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Ik vertel het u graag in een kosteloos kennismakingsgesprek.