‘Mijn leven weer op orde met scheidingsbemiddeling’

Een van de cliënten van Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation is Saskia. Saskia scheidde bijna 3 jaar geleden van haar man en deelt haar ervaringen graag met u.

Scheidingsbemiddeling

echtscheiding Breda “Mijn ex en ik zijn nu bijna 3 jaar gescheiden. Het was een verdrietige periode.
Door alle emoties is het dan soms moeilijk om je ook nog bezig te houden met de zakelijke kant van de scheiding. Een nieuwe woonsituatie, de financiën en allerlei administratieve zaken. Er kwam zo ontzettend veel op ons af. Liana ondersteunde ons daarbij. Het is een vakvrouw. Ze is goed op de hoogte van alle regels en wist alle terminologie eenvoudig om te buigen in voor ons begrijpelijke taal.”

Alles wordt anders

“Bij een scheiding staat je leven toch even op zijn kop. Alles wordt anders. Dat zorgt voor onrust, verdriet en soms ook boosheid. Er was in het gehele traject ruimte voor de emotionele kant van de scheiding. Liana voelde dit soort situaties feilloos aan. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en kon alles met haar delen.”

‘Mijn leven weer terug op orde’

“Iemand  inschakelen die bij een scheiding met jou en je partner meekijkt, in diverse situaties adviseert en ervoor zorgt dat je met elkaar in gesprek blijft, kan ik iedereen aanbevelen.  Door Liana de Ruiter kreeg ik mijn leven in een verdrietige periode weer terug op orde. En daar blijf ik haar eeuwig dankbaar voor. ”

Contact scheidingsbemiddeling

Heeft u vragen? Of wilt u weten of Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation iets voor u kan betekenen? Bel dan naar 076-3020017 of stuur een e-mail naar mail@lianaderuiter.nl voor een vrijblijvende kennismaking.