‘Ik zag het niet aankomen’

Voor Mark kwam de scheiding onverwacht. ‘Ook al weet je dat er iets niet goed gaat, je voelt als het ware toch even de grond onder je wegzakken.’

Echtscheidingsbemiddeling

Bij een scheiding verkeer je in een situatie die je allebei op een totaal andere manier verwerkt. Het is goed dat je dan op iemand terug kunt vallen. Iemand die beide partijen bijstaat en ondersteunt daar waar nodig. Mark: “Vanaf het moment dat mijn vrouw aangaf dat ze wilde scheiden, begon voor haar de verwerking. Voor mij kwam dat moment later. De scheiding kwam voor mij onverwacht. Ik had het niet zien aankomen.”

‘Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt’

“Toen bleek dat er geen weg terug meer was, wilde ik er op een nette manier samen met mijn echtgenote uit zien te komen. Ik nam contact op met Liana de Ruiter om de scheiding voor ons allebei via echtscheidingsbemiddeling in goede banen te leiden. Dat bleek een goede keuze. Direct na het eerste telefonische gesprek, had ik een goed gevoel over haar. En dat is hele traject zo gebleven. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt. Ze komt altijd haar afspraken na en dat geeft een gerust gevoel.”

Oprecht en eerlijk

Liana de Ruiter mediator Breda “Eerlijk gezegd, ging ik met lood in mijn schoenen naar de eerste afspraak. Ik wist niet wat ik moest verwachten en vroeg me af of het allemaal wel goed ging komen. Het tegendeel bleek. Na elke afspraak kwam ik opgelucht naar buiten. Ik wist dat we eruit gingen komen. Liana is onpartijdig en legt heel snel de vinger op de zere plek, zodat er op een oplossingsgerichte wijze gewerkt wordt aan een situatie waarmee je allebei verder kunt. Je merkte in alles dat ze ons op een oprechte, eerlijke wijze verder wilde helpen. De prijs-kwaliteitverhouding van Liana de Ruiter klopt, dus mocht ik iemand in een scheidingssituatie tegenkomen, dan zal ik Liana altijd aanbevelen.”

Contact echtscheidingsbemiddeling

Wilt u meer weten over echtscheidingsbemiddeling? Of wilt u een keer vrijblijvend kennismaken met Liana de Ruiter? Bel dan naar 076-3020017 of stuur een e-mail naar mail@lianaderuiter.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Liana helpt u graag verder!